Krijg eindelijk jouw aanbod helder!

Een aanbod waarvan je in elke vezel van je lijf voelt dat dit hetgene is wat je te delen hebt, dat jou energie en levenslust geeft én dat onweerstaanbaar is voor je ideale klanten.Krijg eindelijk jouw aanbod helder!

Clio - Clio's Atelier

"Wat mij aanspreekt is het feit dat je niet overladen wordt met dingen die moeten om een bepaald doel te bereiken. Je bepaalt zelf je doel, hoe laag of hoog je ook reikt en krijgt de tools om ernaar toe te werken. Het persoonlijke voorbeeld van Anouck, van werk te doen waar je energie van krijgt en geen slaaf te zijn van je werk, is wat me inspireert."

Sanne Van Hooimissen, Studio Sanne

Anouck, ik ben je dankbaar om mijn vuur terug wakker te krijgen. Om me te helpen inzichten te krijgen. Je hebt me leren ondernemen op mijn manier, ik begin me eindelijk iemand te voelen in Studio Sanne. Dat ik niet alleen was die zich in een keurslijf geduwd voelde en vooral me hebt geleerd dat ik geen "rolletje" moet spelen voor die ideale klant.

Annelies Somers - Afgestemd Onderwijs Podcast

"De manier waarop Anouck de inhoud brengt, spreekt mij erg aan. Met humor, authenticiteit en een welbespraaktheid om jaloers op te zijn. Het is helemaal niet belerend, maar net toegankelijk. Alsof je naar een vriendin luistert, eentje met veel kennis van zaken."