Marketing Zonder Social Media

Verlos jezelf van het juk van de socials en zet je zaak in de markt zonder dat je de helft van je leven op Facebook of Insta hoeft te slijtenMarketing Zonder Social Media

Claire Vanderhaeghen, Het Brandt

"Heel interessant, je gaf me een goed gevoel: het kan dus ook anders! Je hoeft niet op de socials te zitten om een succesvol bedrijf te hebben dus waarom zou ik Marc Zuckerberg en consorten rijker maken als ik daar zélf niet blij van word?"

Katrien Smeyers, Celebrant & Ritual Designer

"Ik was echt getriggerd door de Marketing zonder Socials en de workshop heeft de verwachtingen méér dan ingelost. De vragen hebben me aan het denken gezet. Vooral het besef hoeveel tijd ik spendeer aan nutteloos energie steken in iets wat me van nature niet ligt. Ik overweeg echt om met zo weinig mogelijk socials te gaan werken."

Lore Feys, Bakkerij Bernard

"TOP! Mijn ogen gingen echt open. Helemaal zonder socials zal ik niet werken. Wat ik wel weet is dat ik me er veeeeeel minder druk in zal maken als ik er even geen tijd voor heb. Ik ga mij focussen op de zaken die voor mij iets opbrengen: een goede website en wekelijkse nieuwsbrief."

Nele Debusschere, Studio Lagom

"Marketing zonder socials was voor mij zo'n geruststelling en ergens een release dat het ook mogelijk is om een succesvolle onderneming te hebben zonder 1000'en volgers te hebben. Ik heb vooral zoveel energie gekregen om er vol in te vliegen en te werken aan mijn business."